Top 10 filmov za vroč zmenek - Trailer.si

Top 10 filmov za vroč zmenek

Dober film lahko pripomore k ustvarjanju prijetne atmosfere. Če se odpravljate na zmenek z osebo, ki vam je zelo všeč, potem se za dobro počutje obeh gotovo izplača potruditi. Pri tem je verjetno odveč pripomniti, da grozljivka, akcijski triler ali s krvjo nabiti prizori gotovo niso najboljša izbira. Bolje je poiskati film, ki bo všeč obema, po možnosti na tematiko ljubezni in človeških odnosov. Za ustvarjanje vročega zmenka izberite čuten in z ljubeznijo napolnjen film, ki bo v takšno razpoloženje spravil tudi vaju! Pri tem ni nujno, da je film nabit z erotičnimi prizori, dovolj je že, da prikazuje čutno in pristno ljubezen med dvema osebama. Predstavljamo vam top 10 filmov za vroč zmenek!

1.     Dirty dancing/ Umazani ples (1987)

Zgodba o mladi in neizkušeni Frances, z vzdevkom »Baby«, ki se skupaj z družino odpravi na počitnice v gorsko letovišče. Tu se sreča z karizmatičnim in privlačnim učiteljem plesa Johnny-jem, v katerega se zaljubi. Vsak nov plesni korak jo vleče globlje v strastno ljubezen z Johhny-jem.

IMDB ocena: 6,9/10

2.     Before sunset/ Preden se zdani (1995)

Ljubezenska tenkočutna zgodba o Francozinji in Američanu, ki se na popotovanju po Evropi srečata na vlaku in nato skupaj preživita celo noč na Dunaju. Čuten film, poln strasti in hrepenenja.

IMDB ocena: 8,1/10

3.     Mamma mia! (2008)

Sophie s svojo mamo Donno prebiva na grškem otoku Santorini, kjer se pripravlja na svojo poroko. Na poročno slavje skrivoma povabi tudi svoje tri potencialne očete, saj pravega očeta nikoli ni poznala. Za enega izmed povabljenih očetov se izkaže, da do mame Donne še vedno goji določena čustva. Bo stara romanca obujena?

IMDB ocena: 6,3/10

4.     Grease/ Briljantina (1978)

Mlada najstnika Sandy in Danny končata svojo poletno romanco, misleč, da se nikoli več ne bosta videla. Ponovno se srečata na srednji šoli, kjer pa hitro ugotovita, da sta različnejša, kot se je sprva zdelo. Bo poletna romanca preživela ali bo ogenj med njima pogasnil?

IMDB ocena: 7,2/10

5.     Fatal attraction/ Usodna privlačnost (1987)

Poročen odvetnik Dan Callagher iz New Yorka se med ženino odsotnostjo zaplete v strastno in čutno romanco s sodelavko Alex. Po strastnem vikendu, ki sta ga preživela skupaj, se za Dan-a stvar zaključi, toda kmalu ugotovi, da mu preteklost ne bo zlahka pustila uiti. Alex namreč začne slediti njemu in njegovi družini.

IMDB ocena: 6,9/10

6.     Sliver/ Vročica (1993)

Film, poln strasti in vročih ljubezenskih prizorov. V njem nastopa Sharon Stone in William Baldwin. Sharon Stone v filmu igra ločenko, ki se preseli v novo stavbo. Pri tem se zaplete v strastno afero z lastnikom stanovanja.

IMDB ocena: 4,9/10

7.     Original sin/ Izvirni greh (2001)

Zgodba o ženski, ki skupaj s svojim ljubimcem naklepa, kako bo omrežila bogatega moža, se z njim poročila, si prislužila njegovo zaupanje, nato pa z njegovim denarjem pobegnila. Vse gre po načrtu, dokler se ženska, ki jo igra Angelina Jolie, ne začne zaljubljati vanj.

IMDB ocena: 6,1/10

8.     Basic instinct/ Prvinski nagon (1992)

Ko je med spolnim odnosom brutalno ubit bivši rock zveznik Johhny Boz, je primer dodeljen detektivu Nick Curran-u. Med preiskavo se Nick sreča s Catherine Tramell, pisateljico kriminalnih romanov, ki je bila dekle ubitega zveznika. Catherine je manipulativna in pretkana ženska, ki se poigrava tudi z detektivom. Čeprav je Nick vse bolj prepričan, da je ona ubila svojega fanta, pa nikjer ne najde nobenega dokaza, ki bi to potrjeval. Ko Nicku ubijejo še policijskega partnerja in on znova sumi Catherine, se odloči, da jo bo skušal razkrinkati tako, da se z njo spusti v strastno razmerje. Ubitih ljudi je vse več, Nick pa ni več tako zelo prepričan v to, da za zločini zares stoji Catherine.

IMDB ocena: 6,9/10

9.     Vicky Cristina Barcelona/ Ljubezen v Barceloni (2008)

Seksualno odprta Cristina in njena bolj zadržana prijateljica Vicky se podata na počitnice v Barcelono. Cristina je željna novih pustolovščin in izkušenj, Vicky pa je bolj umirjena. Na svojih počitnicah dekleti spoznata privlačnega umetnika Juana Antonio. Ta s svojo seksualnostjo in čutnostjo takoj osvoji Cristino, ki se poda v strastno afero z njim. Vicky, ki je ravno pred tem, da se poroči, se s takšno afero ne strinja. Zgodbo zaplete še Juanova bivša žena, prav tako umetnica, strastna Maria Elena.

IMDB ocena: 7,2/10

10. Gone with the Wind/ V vrtincu (1939)

Zgodba o ljubezenskem trikotniku med lepo Scarlett, njenim izbrancem Ashley-em in Melanie. Ashley naj bi se poročil z Melanie, njegovo ravnodušno sestrično, lepa in čutna Scarlett pa ga želi samo zase. Ji bo rotenje uspelo?

IMDB ocena: 8,2/10

vroc zmenek
Uspešno ste se prijavili na brezplačne e-novice.
Recapcha
Prosimo obkljukajte test.
Obvestilo
Zavrnili ste piškotke za napredno oglaševanje oziroma piškote družbenih omrežij ter spletne analitike, zato vam je onemogočen dostop do spletne strani. Piškotki nam omogočajo, da so vsebine za vas brezplačne.

Potrdite piškotke in si zagotovite neomejen dostop.
Nujno potrebni piškotki za delovanje spletne strani