Omejitev odgovornosti

Omejitev odgovornosti

Spletni portal Trailer.si upravlja in razvija podjetje W3B, d.o.o. Na portalu so na voljo informacije s področja filmske industrije. Portal je namenjen izključno podajanju informacij in ne ponuja oziroma prikazuje filmov.

Na portalu so opisani in ocenjeni filmi vseh vrst žanrov. Predstavljeni so igralci, režiserji in ostala filmska ekipa. Podane so tudi zanimive filmske novice. Na portalu so na voljo video napovedniki najnovejših prihajajočih filmov ter posnetki, slike in opisi iz zakulisja snemanja filmov.

Vsebine in vse Informacije na portalu temeljijo na distributerskih hišah, lastnih izkušnjah piscev in tudi na izkušnjah in spoznanjih različnih znanih avtorjev in strokovnjakov.

Sodelavci na portalu se trudimo zagotavljati kakovostno vsebino za naše obiskovalce. Trudimo se preverjati avtorske pravice, strokovnost in ažurnost objavljenih vsebin, vendar kljub temu le-teh ne moremo v celoti zagotavljati, zato za kakršne koli napake, kršitve in nesporazume ne moremo biti odgovorni.

Portal in avtorji prispevkov ne prevzemajo nikakršne odgovornosti za kakršno koli morebitno osebno, premoženjsko ali kakršno koli drugo škodo, ki bi nastala zaradi podanih informacij.

Ljubljana, 4. 1. 2016

Obvestilo
Zavrnili ste piškotke za napredno oglaševanje oziroma piškote družbenih omrežij ter spletne analitike, zato vam je onemogočen dostop do spletne strani. Piškotki nam omogočajo, da so vsebine za vas brezplačne.

Potrdite piškotke in si zagotovite neomejen dostop.
Nujno potrebni piškotki za delovanje spletne strani