Embrace of the Serpent - Trailer.si

Embrace of the Serpent (2015)

Film Kačji objem govori zgodbo o nepričakovanem prijateljstvu med evropskima raziskovalcema in amazonskim šamanom. Zgodba se dogaja v odročnih kotičkih kolumbijskega pragozda. Evropska raziskovalca v Amazoniji že 40 let iščeta posebno sveto rastlino, ki ima zdravilno moč in bi ju lahko ozdravila. Med svojim iskanjem naletita na Karamakateja. Gre za amazonskega šamana, ki je hkrati zadnji še živeči predstavnik svojega ljudstva. Srečanje preraste v epsko pripoved o stiku z neznanim, o zbliževanju, izdaji in globokem prijateljstvu. Navdih za film so dnevniki prvih raziskovalcev Theodorja Koch-Grunberga in Richarda Evansa Schultesa v predelih kolumbijske Amazonije. Film Kačji objem je tako odprava v neznan svet – Amazonijo, ki sicer prekriva polovico Kolumbije, a ostaja mistična, skrivnostna, neraziskana.


2 ocen
povprečno: 4,00

Loading...

Podatki o Embrace of the Serpent (2015)

Letnica:
2015
Jezik:
španščina,portugalščina,nemščina
Država:
Kolumbija, Argentina
Trajanje:
2 h 5 min
Glavni igralci:
Jan Bijvoet - Theo
Antonio Bolivar - Starejši Karamakate
Nicolás Cancino - Anizetto
Brionne Davis - Evan
Yauenkü Migue - Manduca
Luigi Sciamanna - Priest Gaspar
Nilbio Torres - Mlad Karamakate
Režiser:
Scenarist:
Ciro Guerra, Jacques Toulemonde Vidal
Producent:
Cristina Gallego
Produkcijska hiša:
Buffalo Films, Buffalo Producciones, Caracol Televisión, Ciudad Lunar Producciones, Dago García Producciones, MC Producciones, Nortesur Producciones
Obvestilo
Zavrnili ste piškotke za napredno oglaševanje oziroma piškote družbenih omrežij ter spletne analitike, zato vam je onemogočen dostop do spletne strani. Piškotki nam omogočajo, da so vsebine za vas brezplačne.

Potrdite piškotke in si zagotovite neomejen dostop.
Nujno potrebni piškotki za delovanje spletne strani