Elle - Trailer.si

Elle (2016)

Film Ona je napet triler, pod režijo katerega se podpisuje legendarni Paul Verhoeven. V zgodbi spoznamo Michele – ambiciozno in uspešno poslovno žensko v srednjih letih, ki je lastnica zelo uspešne firme, v kateri se ukvarjajo z izdelovanjem nasilnih videoigric. Na samem začetku filma v njen dom vdre neznani in zamaskirani moški, ki jo posili. Namesto pričakovanega odziva, da bi posiljevalca prijavila na policiji, se Michele na posilstvo odzove povsem hladno in ravnodušno. Odloči se, da se bo iskanja storilca lotila na lastno pest. Tako se zaplete v nevarno igro miši in mačke. Ko je storilcu že blizu za petami, stvari postanejo zares napete in nevarne. Michele kljub temu skozi ves film daje vtis, da je nič ne more do dna pretresti – pa je to res? Hladnokrven, šokanten in pretresljiv film – vsaj za gledalce.(Ni ocene)

Loading...

Podatki o Elle (2016)

Letnica:
2016
Jezik:
francoščina
Država:
Francija, Nemčija, Belgija
Žanri:
Trajanje:
2 h 10 min
Glavni igralci:
Christian Berkel - Robert
Charles Berling - Richard Leblanc
Jonas Bloquet - Vincent
Anne Consigny - Anna
Virginie Efira - Rebecca
Isabelle Huppert - Michèle Leblanc
Laurent Lafitte - Patrick
Judith Magre - Irène Leblanc
Režiser:
Scenarist:
David Birke
Producent:
Saïd Ben Saïd, Michel Merkt
Produkcijska hiša:
SBS Productions, Pallas Film, France 2 Cinéma, Entre Chien et Loup, Canal+, France Télévisions, Orange Cinéma Séries, Casa Kafka Pictures, Proximus, Centre National de la Cinématographie, Filmförderungsanstalt
Obvestilo
Zavrnili ste piškotke za napredno oglaševanje oziroma piškote družbenih omrežij ter spletne analitike, zato vam je onemogočen dostop do spletne strani. Piškotki nam omogočajo, da so vsebine za vas brezplačne.

Potrdite piškotke in si zagotovite neomejen dostop.
Nujno potrebni piškotki za delovanje spletne strani