Criminal - Trailer.si

Criminal (2016)

Film Zločinski um je akcijska kriminalna drama, v kateri se brezkompromisni vodja agentov CIE Quaker in Dr. Franks po smrti izkušenega agenta Billa odločita, da spomine pokojnika preneseta v glavo zapornika Jericha, da bi ta lahko dokončal pomembno nalogo. Jericho se znajde razpet med koščki in spomini iz življenja Billa ter lastnimi načrti za pobeg in preživetje. To ga pripelje v navzkrižni ogenj med CIO in kriminalci. Edino upanje za Jericha predstavlja Billova žena, ki mu lahko pomaga povezati vse koščke skrivnostne zarote, zaradi katere je lahko ogrožen tudi obstoj celega človeštva. V najtemnejših in najbolj nepredvidljivih koščkih uma zločinca se tako skriva edino upanje CIE, da bi zmogli zaustaviti resne teroristične grožnje o napadu na jedrsko orožje, kar bi utegnilo ogroziti obstoj ljudi. Film bo gotovo všeč vsem tistim, ki imajo radi futuristično tematiko s koreninami v znanosti.


1 ocen
povprečno: 5,00

Loading...

Podatki o Criminal (2016)

Letnica:
2016
Jezik:
angleščina
Država:
ZDA, Velika Britanija
Žanri:
Trajanje:
1 h 53 min
Glavni igralci:
Scott Adkins - Pete Greensleeves
Kevin Costner - Jericho Stewart
Alice Eve - Marta Lynch
Gal Gadot - Jill Pope
Tommy Lee Jones - Dr. Franks
Gary Oldman - Quaker Wells
Michael Pitt - Jan Stroop
Ryan Reynolds - Bill Pope
Režiser:
Scenarist:
Douglas Cook, David Weisberg
Producent:
Chris Bender, Christa Campbell, Boaz Davidson, Mark Gill, Lati Grobman, Matthew O'Toole, Trevor Short, J. C. Spink, John Thompson
Produkcijska hiša:
BenderSpink, Campbell-Grobman Films, Millennium Films
Obvestilo
Zavrnili ste piškotke za napredno oglaševanje oziroma piškote družbenih omrežij ter spletne analitike, zato vam je onemogočen dostop do spletne strani. Piškotki nam omogočajo, da so vsebine za vas brezplačne.

Potrdite piškotke in si zagotovite neomejen dostop.
Nujno potrebni piškotki za delovanje spletne strani