Creed - Trailer.si

Creed (2015)

V filmu Creed: Rojstvo legende se srečamo z vročekrvnim mladeničem Adonisom, ki se trudi postati profesionalni boksar. Svoje kariere pa mladenič ne želi zgraditi na račun slave svojega znanega očeta Apolla Creed. Ker mu nikakor ne uspe najti pravega trenerja, se odloči obrniti na očetovega starega nasprotnika in prijatelja Rocky Balboa. Ta se je sicer umaknil iz sveta boksa in si želi svojo starost preživeti mirno v svoji restavraciji. A Adonis je vztrajen in odločen, da bo v njem ponovno prebudil speče boksarske strasti. Rocky se končno vda in skuša Adonisa med napornimi pripravami na tekmo z angleškim prvakom spoznati s svojo filozofijo boksa. A pot do uspeha ni lahka in dvojec se na poti srečuje z mnogimi nepričakovanimi zdravstvenimi zapleti in ljubezenskimi težavami.


2 ocen
povprečno: 4,00

Loading...

Podatki o Creed (2015)

Letnica:
2015
Jezik:
angleščina
Država:
ZDA
Žanri:
Trajanje:
2 h 12 min
Glavni igralci:
Tony Bellew - 'Pretty' Ricky Conlan
Ritchie Coster - Pete Sporino
Michael B. Jordan - Adonis Johnson
Graham McTavish - Tommy Holiday
Phylicia Rashad - Mary Anne Creed
Sylvester Stallone - Rocky Balboa
Tessa Thompson - Bianca
Andre Ward - Danny 'Stuntman' Wheeler
Režiser:
Scenarist:
Ryan Coogler, Aaron Covington
Producent:
Irwin Winkler, Robert Chartoff, Charles Winkler, William Chartoff, David Winkler, Kevin King-Templeton, Sylvester Stallone
Produkcijska hiša:
New Line Cinema
Obvestilo
Zavrnili ste piškotke za napredno oglaševanje oziroma piškote družbenih omrežij ter spletne analitike, zato vam je onemogočen dostop do spletne strani. Piškotki nam omogočajo, da so vsebine za vas brezplačne.

Potrdite piškotke in si zagotovite neomejen dostop.
Nujno potrebni piškotki za delovanje spletne strani