Bridge of spies - Trailer.si

Bridge of spies (2015)

V filmu Most vohunov se James Donovan (igra ga Tom Hanks), odvetnik iz Brooklyna, sicer specializiran za odškodninske zahtevke, znajde v središču hladne vojne, ko mu ameriška agencija CIA naloži praktično neizvedljivo in sila nehvaležno nalogo. Donovan naj bi namreč odpotoval v Vzhodni Berlin, kjer bi se sestal z Rusi, s katerimi naj bi se pogodil o izmenjavi ujetega ameriškega pilota iz letala U-2. Donovan bo na tej odpravi torej zagovornik sovjetskega vohuna Rudolfa Abela. Zagovor naj bi bil sicer samo krinka že vnaprej odločenega procesa, a kljub temu Donovan svojega klienta zagovarja po črki zakona. Film je srhljiva in napeta drama, ki se prikazuje vrsto zgodovinsko pomembnih dogodkov. Vohunski triler je posnet po resničnih dogodkih in po scenariju znamenitih bratov Coen.


1 ocen
povprečno: 4,00

Loading...

Podatki o Bridge of spies (2015)

Letnica:
2015
Jezik:
angleščina, nemščina, ruski
Država:
ZDA, Nemčija, Indija
Žanri:
Trajanje:
2 h 22 min
Glavni igralci:
Rebekah Brockman - Alison - Donovan's Secretary
Mark Fichera - FBI Agent #1
Tom Hanks - James B. Donovan
Joshua Harto - Bates
Brian Hutchison - FBI Agent #2
Domenick Lombardozzi - Agent Blasco
Mark Rylance - Rudolf Abel
Victor Verhaeghe - Agent Gamber
Režiser:
Scenarist:
Matt Charman, Joel Coen, Ethan Coen
Producent:
Steven Spielberg, Marc Platt, Kristie Macosko Krieger
Produkcijska hiša:
DreamWorks Pictures, Fox 2000 Pictures, Reliance Entertainment, Participant Media, TSG Entertainment, Afterworks Limited, Studio Babelsberg, Amblin Entertainment, Marc Platt Productions
Obvestilo
Zavrnili ste piškotke za napredno oglaševanje oziroma piškote družbenih omrežij ter spletne analitike, zato vam je onemogočen dostop do spletne strani. Piškotki nam omogočajo, da so vsebine za vas brezplačne.

Potrdite piškotke in si zagotovite neomejen dostop.
Nujno potrebni piškotki za delovanje spletne strani